30 октября 2016 г.

Lintratek KW20L-GD

Репитре Lintratek KW20L-GD

Ціна: 3,990.00 
Репитер Lintratek KW20L-GD — широкосмуговий двох-діапазонний ретранслятор в стандарті зв’язку GSM. Застосовується для поліпшення якості стільникового зв’язку операторів МТС, Київстар, Lifecell і ін. в діапазонах 900 / 1800МГц.
Репітер (репитер) Lintratek KW20L-GD призначений для установки в приміщеннях і забезпечення роботи мобільного зв’язку стандарту 2G в місцях зі слабким рівнем сигналу або зовсім при його відсутності. Він забезпечує впевнену зв’язок на всіх операторах. Харчування підсилювача здійснюється від мережі змінного струму 220 В.
Двохстандартний широкосмуговий стільниковий репітер для приміщень площею до 300 кв. м. Коефіцієнт посилення 65 дБ, потужність 20 дБм (± 2dBm) .Дана модель актуальна для цокольних приміщень, підвальних приміщень, малих офісів.


Двох-діапазонний підсилювач мобільного зв’язку Lintratek kw20l-gd призначений для посилення сигналу GSM 900 Мгц і 4G 1800 Мгц, де його рівень недостатній для впевненої роботи мобільних телефонів або ж стільниковий зв’язок відсутній.

Продукт з номером деталі KW20L-GD (Dual Band GSM DCS сигналу ретранслятора, 2g повторювача сигналу мобільного телефону з функцією ALC) від компанії Lintratek.

Монтаж Lintratek KW20L-GD

  • Знайдіть місце з найкращим рівнем сигналу, для розташування зовнішньої антени. 
  • З’єднайте репітер з зовнішньою та внутрішньою антенами, через кабель, за допомогою роз’ємів. 
  • Підключіть до мережі 220 в. Та ву-а-ля ! Насолоджуйтесь якісним зв’язком. 
Виробник: Foshan LINTRATEK Technology Co.,Ltd

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...