29 ноября 2016 г.

Як підняти якість сигналу?

Мобільний телефон не ловить сигнал




Люди, які постійно мешкають в «сліпих зонах», не з чуток знають про погану якість сигналу. З розмов випадають слова і фрази, невдало розмістивши свій телефон далеко від вікна, можна пропустити важливий дзвінок.



ЧОМУ ЯКІСТЬ СИГНАЛУ ЗАЛИШАЄ БАЖАТИ КРАЩОГО?

У своїй рекламі мобільні оператори найчастіше обходять питання якості сигналу. Вони роблять основний упор на кількість безкоштовних хвилин, смс і гігабайт трафіку, знижки для нових абонентів і нові, ще більш привабливі тарифи. Ви ніколи не замислювалися, чому так відбувається?
В теорії мобільні оператори повинні всіляко звеличувати якість сигналу, на яке їх абоненти можуть розраховувати буквально скрізь – за містом, в дорозі, в глухому лісі за сто кілометрів від цивілізації. Але забезпечення бездоганної якості зв'язку вимагало б установки занадто великої кількості базових станцій. Це різко б підняло ціни на їхні послуги. Тому, рекламуючи вам новий тариф, мобільний оператор сподівається, що ви живете на густонаселеній ділянці землі, тобто поблизу базових станцій.
Але що, якщо в місці вашого проживання не ловить мобільний сподіватися на те, що найближчим часом ця ситуація вирішиться сама собою, не варто. Час, коли мобільні оператори активно розвивали свої мережі, вже пройшло. У них є клієнти, певну кількість базових станцій, і вкладати кошти в нові вони не мають наміру.
Може скластися й інша ситуація: недалеко від центру міста існує зона поганого прийому. Швидше за все, це пов’язано з перешкодами, які стоять на шляху стільникового сигналу. До них відносяться залізобетонні будівлі, дерева.
Не якісний зв’язок, найчастіше зустрічається:
  • В старих будинках з товстими стінами;
  • На підземних авто-стоянках – туди стільниковий сигнал не проникає взагалі;
  • В приватних будинках, розташованих за містом або далеко від густонаселеного центру;
  • В сучасних промислово-розважальних центрах – потужні металеві конструкції і залізобетон є непереборні перепони для сигналу;
  • На великих промислових складах, в ангарах і інших будівлях, при будівництві яких використовувалися метал і залізобетон;
  • Вище 10-го поверху висотних будівель – накладення хвиль однакових джерел призводить до виникнення інтерференції.
Таким чином, якщо в місці вашого проживання або роботи погана якість сигналу, то ця проблема не зникне сама по собі. Вона є результатом дії законів фізики, і для її усунення потрібне спеціальне обладнання.

ПІДСИЛЮВАЧ GSM допоможе підняти якість сигналу

Я – власник приватного житла, розташованого в зоні поганого прийому:
Установка підсилювача GSM дозволить вам нарешті нормально почути ваших співрозмовників. Сказане під час телефонних розмов не доведеться багаторазово повторювати, розмови стануть коротшими і ефективніше, за них можна буде менше платити.
Я – власник офісу, розташованого в зоні поганого прийому:
Будь-який бізнес пов’язаний із спілкуванням. Ви і ваші співробітники спілкуєтеся з клієнтами, постачальниками, чиновниками. Можливо, частина комунікації здійснюється через більш сучасні канали. Але значення телефонних розмов важко переоцінити. Скільки-не будь значимі труднощі люди як і раніше вважають за краще вирішувати в бесідах, щоб чути голос живої людини. Якщо цей голос буде нескінченно просити повторити сказане або пропадати, то навіть у доброзичливо настроєного клієнта виникне цілком зрозуміле роздратування.
Я – власник великого промислово-розважального центру:
Можливо, ви вважаєте, що поганий сигнал зв’язку всередині вашого закладу – це на краще. Відвідувачі не відволікаються щомиті, щоб перевірити свої мобільні телефони, і можуть повністю сконцентруватися на товарі чи послузі. Це не так. Власники смартфонів перевіряють їх на наявність вхідних повідомлень буквально кожну хвилину. Тому тут підсилювач передачі голосу та інтернету знадобиться як ніколи.
У комплект окрім підсилювача GSM сигналу, входить наступне обладнання:

  • Антена (донор), встановлюється поза будівлею. (функція полягає в прийомі сигналу від стільникового оператора);
  • Антени (сервіс), в потрібній кількості встановлюються в самому приміщенні. (служать для передачі посиленого сигналу до мобільних телефонів);
  • Підсилювач GSM;
  • Сполучні кабелі;
  • Подільники потужності.

Після запуску, якість сигналу досягне 100%


 Джерело: KitGSM

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...