30 октября 2016 г.

Lintratek KW20L-CDMA

Lintratek KW20L-CDMA

Lintratek KW20L-CDMA — широкосмуговий ретранслятор в стандарті зв’язку CDMA. Застосовується для поліпшення якості стільникового зв’язку операторів Інтертелеком, People.Net і ін. В діапазоні 800 МГц.
Реалізовано в міцному металевому корпусі. Оснащений цифровим інформаційним дисплеєм.
Вихідна потужність цього репитера (до 20 дБм) дозволяє забезпечити посилення стільникового сигналу на об’єктах різного типу: квартири, дерев’яні будинки, котеджі, офіси, промислові об’єкти, підземні паркінги тощо.
Сучасний дизайн, підходить для житлового приміщення
низький рівень споживання енергії
Простий в установці
Площа покриття до 200 м2
Одночасно може обслуговувати до 10 абонентів
економне рішення
Мінімальна вага і габарити
Немає негативного впливу на екологію

Як встановити Repeater Lintratek KW20L-CDMA


  1. Знайдіть місце з найкращим рівнем сигналу,
    для розташування зовнішньої антени.
  2. З’єднайте репітер з зовнішньою та внутрішньою антенами,
    через кабель, за допомогою роз’ємів.
  3. Підключіть до мережі 220в
Та ву-а-ля ! Насолоджуйтесь якісним зв’язком

Виробник: Foshan LINTRATEK Technology Co.,Ltd

1 комментарий:

  1. Анонимный16.9.20

    Я тут, щоб поділитися своїми свідченнями про те, що зробила для мене добра довірена кредитна компанія. Мене звати Нікіта Таня, росіянка, я прекрасна мати трьох дітей. Я втратила свої кошти, намагаючись отримати позику, мені і дітям було так важко, я пішла в Інтернет, щоб отримати допомогу в позиці. втратив до одного вірного дня, коли я зустрів цього свого друга, який нещодавно забезпечив позику у дуже чесного чоловіка, містера Бенджаміна. Вона познайомила мене з цим чесним офіцером з питань позик, містером Бенджаміном, який допоміг мені оформити позику протягом 5 робочих днів, і я назавжди буду вдячний містеру Бенджаміну за допомогу мені знову стати на ноги. Ви можете зв’язатися з містером Бенджаміном електронною поштою: 247officedept@gmail.com, вони не знають, що я роблю це для них, але я просто повинен це зробити, тому що там багато людей, які потребують допомоги у позиці, будь ласка, прийдіть до цього чесного чоловіка, і ти також можеш бути врятованим. WhatsApp: (+ 1 989-394-3740)

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...