6 марта 2018 г.

Чому не працює Лайфселл (Lifecell)

Чому не працює lifecell
Корпорація Лайф (Астеліт), це без сумніву монстр вітчизняної мобільного зв'язку. Величезна кількість абонентів цього бренду, лише підтверджує, що компанії довіряють і користуються її послугами.

Але дуже часто виникають ситуації, коли зв'язок просто не працює. Мережі немає, ви не можете нікуди додзвонитися, терміновий виклик по роботі вам не загрожує, так, як з вами не було зв'язку, а це вже небезпечно. Людина нашого часу, повинна залишатися в зоні покриття і бути онлайн.

Lifecell може гарантувати якісний сигнал своїм абонентам і робить все що від нього залежить, а не працює Лайф через наступне:

  • природні, а також штучні перешкоди
  • дерева, гори, пагорби, ями
  • стовпи, дроти, бетонні стіни, товсте покриття підприємств
  • не стандартне місце знаходження вашої території
  • міські густонаселені будинку

Не працює Лайф

Базові станції оператора Life:) просто фізично не можуть покрити кожен метр території країни. Зрозуміло, є вихід з цієї ситуації. Це підсилювач сигналу мобільного телефону та його належна установка.

З чого складається система і як вона працює?


  1. ретранслятор
  2. 2 антени (внутрішня і зовнішня)
  3. коаксіальний кабель
  4. дільник потужності.

Робота і взаємодія компонентів системи, полягає в наступному:
Вихідний сигнал від базових станцій Лайф приймає зовнішня антена, передає його на на ретранслятор потім на внутрішню антену, і далі вже на ваш телефон. Ви отримаєте максимально якісний сигнал стільникового зв'язку, 3g Інтернет, також буде працювати.
Просто телефонуйте нашим фахівцям за номером (067)194 45 55 і консультуйтеся з усіх питань. Все, що нам потрібно знати, це площа вашого приміщення /кімнати.

Джерело: www.kitgsm.com.ua
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...